FORSIDEN RANDOM KANPPER OHYEAH [Der det står "Link" limer dere inn linken til den siden dere vil knappen skal linke til. Dere kan også forandre navn på knappene]

Sminkevideo og hårvideo kommer!


Heisann! 
Idag har det vært litt slitsom dag, jeg sto opp - gikk på badet, tok med sminken og begynte å filme. Ja, jeg har nemlig filmet inn en sminkevideo og en hårvideo idag!  Hårvideoen kommer ikke til å være så nøye demonstrert, men det er slik jeg fikser håret tilvanlig om jeg skal fikse det. 


Sminkevideoen var det veldig mangen som spurte etter, både hverdag og fest. Nå er det ikke så stor forskjell på hvordan jeg sminker meg på fest og tilvanlig, men har gjerne mer sminke på til fest/spessielle anledninger. Jeg beklager at jeg ikke har fått blogget tidligere idag, men jeg har vært i kirken fra klokken 18:00 , så måtte dra dit litt før og fikse meg, spise og alt det der. Jeg kom hjem for ikke så alt for lenge siden.Er litt problemer med redigeringsprogrammet, men som dere ser er jeg godt i gang med sminkevideoen!

Sløve, trøtte, meg.. Haha, i Zebra bukser.. Flott ja.

Vi blogges kanskje senere om ikke i morgen! Har foresten tentamen da, så enten kommer jeg hjem tidlig eller sent, om jeg kommer hjem tidlig blir det mer tid satt av til blogg! Yeey.


Har foresten fikset designet! Likte du det?

- Iafs


 

2 kommentarer

Mathias Folke Nordby

09.12.2012 kl.22:01

Gleder meg :D du er vakker du ida fine bilder av deg :D <3 <3

Ha en fin kveld :)

09.12.2012 kl.23:34

fin

Jeg heter Ida, wooopiidoopi, du er kul, wooopidoopi


iafs2 - kommenter alltid tilbake ;* <3

14, Bergen

- - Jeg er en glad jente fra Bergen som elsker å ta bilder og glede andre!ANNONSER

Kategorier

ArkivBLOGGDESIGN AV:hits