FORSIDEN RANDOM KANPPER OHYEAH [Der det står "Link" limer dere inn linken til den siden dere vil knappen skal linke til. Dere kan også forandre navn på knappene]

Gleder meg til høstferien min fordi......Jeg skal nemlig til Breim. For dere som tenker "hvor i alle dager er det?", jo nå skal du få høre; Breim >er en liten bygd i fylket Sogn og Fjordane, og er da en del av Gloppen kommune. For dere som fortsatt ikke har peiling, kan jeg prøve litt til å si at det er ca en time fra Førde, for dere som vet hvor det er. Greien som er så spesielt med stede er at familien min på faren min sin side bor der. Men denne gangen er det ikke de jeg skal besøke, men min kjære barndomsvenn fra Oslo sitt feriehus, som er rett ved min far sitt hus. Vi skal være der litt over en helg, og på søndagen i ferien reiser vi sammen til Oslo, der hun bor hvor jeg skal tilbringe resten av ferien min. Bare sier det, denne fine brunette/blondinen, er verdens herligste person som noen gang har blitt skapt! Min søster, min bestevenn, min mor!


Av alle sanger er dette våres sang! Hahahahaha, lov det og.

Men nå skal jeg kjøpe flybilletter og sånn, iallefall lete!

Blogges!

Iafs 

5 kommentarer

01.10.2012 kl.21:05

Du er jævlig digg

Sara Kleppe

01.10.2012 kl.21:23

Å godklumpen min! Gleder meg utrolig mye, det blir så gøy! Kan virkelig ikke vente. Selvom det ikke blir så mye tid så vet jeg at vi kommer til å utnytte tiden fullt ut! Du er helt herlig <3 Ikke lenge igjen nå jenten min.

Julie

02.10.2012 kl.11:37

Du får kose deg :)

Kine <3

02.10.2012 kl.12:42

Kos deg da :)

creativeuse

02.10.2012 kl.18:27

Skjønner godt at du trives i Sogn og Fjordane!

Jeg heter Ida, wooopiidoopi, du er kul, wooopidoopi


iafs2 - kommenter alltid tilbake ;* <3

14, Bergen

Jeg kan ikke beskrives med ord, jeg må oppleves.ANNONSER

Kategorier

ArkivBLOGGDESIGN AV:hits