FORSIDEN RANDOM KANPPER OHYEAH [Der det står "Link" limer dere inn linken til den siden dere vil knappen skal linke til. Dere kan også forandre navn på knappene]

Bursdagen til Malene på kino!Hallo, nå har jeg akkuratt kommet hjem fra kino-bursdagen til Malene! Kjempe koselig! Uten om at jeg angrer litt at jeg gikk med tanken på helsen min, er visst ikke helt frisk og er kjempe kvalm nå! Og kan ikke legge meg for har en STOR matteprøve å pugge på som er i MORGEN! GRR!!


Men koste meg iallefall da jeg var der, vi så "Tina & Bettina the movie" , ikke verdens beste film, men vi lo iallefall godt.


Nydeligste, snilleste, beste bursdagsbarnet! <3

Yeah, krøller er jo kult.

Åhh, du er sååå nydelig Malene! Søteste latteren!


Men vi blogges! 

Må øve til den dritt matteprøven i morgen, og få lagt meg så jeg faktisk er frisk! Verste på jord er å ha en hektisk hverdag og ikke være frisk! Åhrg.

Iafs 

7 kommentarer

Leilighet #413

13.09.2012 kl.21:31

Så fine bilder :)
Leilighet #413: Tuuusen takk <3

Malene <3

13.09.2012 kl.21:45

Se deg selv i speilet Ida! du er nydelig , og snill og den beste! glad for at du kom, men det var dumt det ed halsen din. Du må jo bare bli bedre til konfeleiren! <3
Malene: Ja, håper det jeg også! Får øve til prøven vår nå, og legge meg om ikke så alt for lenge, selv om jeg vet det blir sånn i 02- tiden.... er ikke flink til å legge meg tidlig! Koste meg iallefall i bursdagen din! :)

Memt

13.09.2012 kl.23:57

Så kos! Fine bilder, lykke til med matte prøven! :)
Memt: Tusen takk, det trenger jeg virkelig! Har ikke øvd en bæsj, og tror jeg legger meg nå!

Memt

14.09.2012 kl.00:04

Godnatt da :)

Jeg heter Ida, wooopiidoopi, du er kul, wooopidoopi


iafs2 - kommenter alltid tilbake ;* <3

14, Bergen

Jeg kan ikke beskrives med ord, jeg må oppleves.ANNONSER

Kategorier

ArkivBLOGGDESIGN AV:hits