FORSIDEN RANDOM KANPPER OHYEAH [Der det står "Link" limer dere inn linken til den siden dere vil knappen skal linke til. Dere kan også forandre navn på knappene]

My day at home.
Hallo, idag har jeg vært hjemme fra skolen pga alt av mageproblemer, til oppkast til forskjølelse. Det startet i går kveld, men forskjølelsen har pågått lenge, så derfor holdt jeg meg hjemme idag, i håp om at jeg ble frisk fortest mulig, siden på fredag skal jeg på en konfleir jeg helst ikke vil gå glipp av. 
I går var jeg også nokså lei meg pga jeg trodde kameraet mitt var ødelagt, så jeg tok følge med mamma til expert, og snakket med noen der. Han mannen som jobbet der klikket på masse rart, og vips så var det i orden! Han fortalte at jeg hadde kommet borti knappen for de som bruker briller og dermed var ikke det på samme innstilling. Da sto jeg der og følte meg dum, helt til han sa at over 70% av de som kom å klagde på fokuseringen på kameraet hadde kommet borti den knappen. Glad jeg ikke var den eneste!

 
Mitt hjelpemiddel til å bli frisk!

Regn på ruten, og sol utenfor <3

Dagen outfit lzzzzmmm! Hahah, neida, men huffhuff.Men nå skal jeg gjøre mitt beste for å få i meg litt mat! Så er jo mamma så herlig å ha kjøpt deilige rundstykker.


5 kommentarer

12.09.2012 kl.14:43

Går ikke du på lynghaug lengre?
Har aldri gått på Lynghaug? haha.

Memt

12.09.2012 kl.15:22

God bedring! (: Fine bilder :'3

Malene <3

12.09.2012 kl.15:49

God bedring! Håper du kommer på skolen imorgen, savnet deg på skolen idag <3

12.09.2012 kl.16:52

Oja, okei :D

Jeg heter Ida, wooopiidoopi, du er kul, wooopidoopi


iafs2 - kommenter alltid tilbake ;* <3

14, Bergen

Jeg kan ikke beskrives med ord, jeg må oppleves.ANNONSER

Kategorier

ArkivBLOGGDESIGN AV:hits