FORSIDEN RANDOM KANPPER OHYEAH [Der det står "Link" limer dere inn linken til den siden dere vil knappen skal linke til. Dere kan også forandre navn på knappene]

Bitch, i'm back!


 

Heeei og hå! Nå tror jeg øyebetennelsen er over, men jeg er hvert fall tilbake på skolen og forskjølelsen og feberen er heldigvis vekke! :) Så her er jeg! I fin form og i godt humør! Får håpe jeg ikke har øyebetennelse lengre, selv om legen vil jeg framdeles skal bruke øyedråpene er jeg "badass" og lager sminkevideo og tar på mascara, woow! Kule meg. Neida, men jeg har lagd sminkevideo nå da! Så den kommer ut i kveld eller i morgen! GLED DEG! Yoo!


- blogges <3

Iafs :*

 

7 kommentarer

Kristoffer

19.02.2012 kl.18:58

Kjempefinn bilder av deg og gratulerer så mye med å være frisk og at du blogger igjen :) <3

Karloine

19.02.2012 kl.19:29

Press opp puppene dine litt mer (a)....

Julie♥

19.02.2012 kl.19:31

Heey!

Kan du legge ut sminkevideoen i dag? Btw.. fet blogg! (: <3

Maino

19.02.2012 kl.20:29

Liker bloggen din veldig godt :)

Det er bra ar du er blitt frisk igjen :)
Takk for alle fine kommentarer! <3

og til "Karloine" wtf er det for et navn? altså om du skal kommentere shit på min blogg, kan du i hvert fall komme med ditt ekte navn. og om det var ditt ekte fornavn er det først og fremst utrolig rart, men da kjenner du meg heller ikke, for jeg kjenner ingen med et slikt navn. Og hadde du kjent meg vet du at pushup bher, og andre ting er noe jeg hater! Og hadde du vært en enda bedre venn hadde du sett bhene mine og sett at det ikke var noen med pushup eller andre ting. Det er bare unødvendig med slike kommentarer... Altså, bruk de 20 sekundene av livet ditt på noe annet enn å kommentere dritt. Viste heller ikke noe stort "brystparti" på disse bildene, og om du syntes det, kan du vel bare gå til et viss sted, der slike folk som deg hører hjemme :)

20.02.2012 kl.11:11

Du er kjempefin på bildene misunner deg virkelig<33

Tone

22.03.2012 kl.13:23

Pena :)

Jeg heter Ida, wooopiidoopi, du er kul, wooopidoopi


iafs2 - kommenter alltid tilbake ;* <3

14, Bergen

Jeg kan ikke beskrives med ord, jeg må oppleves.ANNONSER

Kategorier

ArkivBLOGGDESIGN AV:hits